Δημιουργία ιστοσελίδας

Δημιουργία ιστοσελίδας

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με σύγχρονο design έχοντας ευκολία πλοήγησης, γρήγορους χρόνους φόρτωσης και προσαρμογή σε όλες τις συσκευές.

Custom σχεδιασμός

Η ομάδα των Designers δημιουργεί για εσάς ένα μοναδικό εικαστικό στα μέτρα της επιχείρησής σας.

Responsive Layout

Προσαρμογή της ιστοσελίδας σε όλες τις συσκευές (υπολογιστή, κινητά, tablet)

SSL Πιστοποίηση

Με το πιστοποιητικό SSL η ιστοσελίδα σας είναι ασφαλή και αξιόπιστη.

Δημιουργία ιστοσελίδας με Custom σχεδιασμό

O custom σχεδιασμός είναι η δημιουργία ενός μοναδικού theme πάνω στα μέτρα και της ανάγκες της επιχείρησής σας.

Γραφιστικός σχεδιασμός

Η ομάδα των Designers δημιουργεί για εσάς ένα μοναδικό εικαστικό στα μέτρα της επιχείρησής σας.

Προγραμματισμός ιστοσελίδας

Οι developers αναλαμβάνουν να μετατρέψουν το εικαστικό σε μία γρήγορη και λειτουργική ιστοσελίδα

Responsive Layout

Με το Responsive Layout όλες οι σελίδες της ιστοσελίδας σας προσαρμόζονται αυτόματα σε όλες τις συσκεύες (desktops, tablets και κινητά)

Δυναμικό περιεχόμενο

Δυνατότητα αλλαγής περιεχομένου ανά πάσα στιγμή μόνοι σας ή σε συνεργασία με εμάς. Η ιστοσελίδα σας εξελίσσεται ταυτοχρόνως με την επιχείρησή σας.

Δομή ιστοσελίδας

Κάθε στοιχείο της ιστοσελίδας σας είναι μελετημένο να βρίσκεται στην σωστή θέση αντικατοπτρίζοντας τις ανάγκες των πραγματικών πελατών σας. Κάνουμε του επισκέπτες της σελίδας σας, πελάτες.

Δημιουργία ιστοσελίδας με 4 απλά βήματα

Συζητάμε τις ανάγκες του project, ακούμε τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας και ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Στην συνέχεια πραγματοποιούμε την έρευνά μας για τον ανταγωνισμό, μελετάμε τις λέξεις κλειδιά ώστε να δώσουμε εξ αρχής την σωστή δομή του έργου σας.

Το σημαντικότερο πράγμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε είναι ο σχεδιασμός που χτίζεται πάνω στα μέτρα της επιχείρησής σας καθώς ακολουθεί τις γραμμές και τις οδηγίες που έχουν δοθεί. Πέρα από αυτό, τοποθετούνται προσεχτικά όλα τα στοιχεία της σελίδας σας στα σωστά σημεία έτσι ώστε να μετατρέψουν τους επισκέπτες της σελίδας σας σε πελάτες. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό κάτι που φαίνεται στον αρχικό κιόλας σχεδιασμό της πρότασής μας.

Η ομάδα μας κάνει την εγκατάσταση του συστήματος WordPress (CMS) στον server. Επιπλέον προσθέτει τα κατάλληλα εργαλεία (plugins) που χρειάζονται και τα παραμετροποιεί. Στην συνέχεια γίνεται τον χτίσιμο του σκελετού της ιστοσελίδας που έχει οριστεί βάση του σχεδιαστικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσθέτουμε τις εικόνες , τα κείμενα που έχουν οριστεί καθώς λειτουργούμε ως σύμβουλοι στο κομμάτι του περιεχομένου και τις δομής έτσι ώστε η σελίδα σας να είναι λειτουργική και να ξεχωρίσει. Όλες οι παραπάνω ενέργειες γίνονται σε κρυφό σύνδεσμο (link) που το βλέπετε μόνο εσείς, έτσι ώστε να παρακολουθείτε την εξέλιξη. Είμαστε μαζί σας για να κάνουμε αλλαγές – τροποποιήσεις εάν χρειαστεί για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε αυτό το βήμα η σελίδα σας είναι Online για όλους. Παραδίδονται οι κωδικοί σας για το σύστημα διαχείρισης και γίνεται η κατάλληλη εκπαίδευση. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η αμεσότητα και υποστήριξη στις συνεργασίες μας και εγγυούμαστε την υποστήριξή σας για όλο χρειαστεί και το επιθυμείτε. Στην Web Smile δεν παραδίδουμε απλά την ιστοσελίδα, την ολοκληρώνουμε και την υποστηρίζουμε έτσι ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Παρέχουμε εκπαιδευτικά videos πάνω στην δική σας ιστοσελίδα. Από το πιο απλό ως και το πιο σύνθετο. Για την ακρίβεια θα γνωρίζεται κάθε σημείο που μπορείτε να επεργαστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδα σας και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να ανανεώνεται συχνά και αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή σε συνεργασία με εμάς.

Ελάτε να απογειώσουμε μαζί την επιχείρησή σας
Η ομάδα της WebSmile είναι έτοιμη να σας προσφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Scroll to Top