Υποστήριξη ιστοσελίδων

Υποστήριξη και ασφάλεια ιστοσελίδων

Η υποστήριξη της ιστοσελίδας διασφαλίζει την τη διατήρηση της ομαλής της λειτουργίας και την προστασία από επιθέσεις (hacking) 

Αναβαθμίσεις ιστοσελίδας

Έλεγχος και ενημέρωση των themes και πρόσθετων (plugin) για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας

Αντίγραφα ασφαλείας

Επαναφορά της ιστοσελίδας σας σε περίπτωση σφάλματος ή επίθεσης (hacking)

Επαγγελματική υποστήριξη

Με την συντήρηση της ιστοσελίδας, έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη ειδικών για την άμεση επίλυση προβλήματος που μπορεί να προκύψει στην ιστοσελίδα σας

H υποστήριξη από την WebSmile σημαίνει ηρεμία στην επιχείρηση

Κάνουμε τακτική σάρωση της ιστοσελίδα σας για έλεγχο κακόβουλου λογισμικου. Σε περίπτωση εντοπισμού επαναφέρουμε την ιστοσελίδα σας από τα backup αρχεία στην πιο πρόσβατη και υγιή έκδοσή του. Eστιάσετε στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και αφήστε στους ειδικούς την την υγεία και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας.

Ενημερώσεις λογισμικού​

Πραγματοποιούμε έλεγχο και ενημέρωση των themes και των plugins για να διασφαλίζουμε καλύτερη απόδοση της ιστοσελίδας σας και ασφάλεια

Αντίγραφα ασφαλείας (backup)

Τα αντίγραφα ασφαλείας (backup) επαναφέρουν την ιστοσελίδα σας σε περίπτωση σφάλματος. Εξασφαλίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τους πελάτες μας

4 λόγοι για να επενδύσετε στην συντήρηση της ιστοσελίδα σας

Η ασφάλεια είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος για να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την συντήρηση της ιστοσελίδας. Οι ιστοσελίδες που δεν ενημερώνουν τα themes και plugin τους είναι ευάλωτες σε επιθέσεις (hacking) με σκοπό να γίνονται εύκολος στόχος.

Όταν κάτι πάει στραβά στην ιστοσελίδα όπως η ασυμβατότητα των ενημερώσεων των θεμάτων ή των plugins ή της νέας έκδοσης του λογισμικού, θα πρέπει η ιστοσελίδα να επανέλθει άμεσα στην πιο πρόσφατη μορφή της έτσι ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα. Με τα αντίγραφα ασφαλείας ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη και άμεση υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.

Η τάση πλέον στο διαδίκτυο είναι οι γρήγορες και εύχρηστες ιστοσελίδες δίνοντας στον επισκέπτη την πληροφορία που θέλει άμεσα και χωρίς τεράστιους χρόνους καθυστέρησης. Για να επιτευχθεί θα πρέπει τα θέματα της ιστοσελίδα σας να ενημερώνονται με τις τελευταίες εκδόσεις καθώς και τα τα εργαλεία (plugins) για να λειτουργούν όλα σωστά.

Έχοντας σε μηνιαία βάση ένα άτομο να σας ενημερώνει για την κατάσταση της ιστοσελίδας σας, να γνωρίζετε τις ενέργειες που έγιναν και επιπλέον να σας στέλνει αναφορά των επισκέψεων, είναι ένας σημαντικός λόγος να επενδύσετε στην συντήρηση.

Ελάτε να απογειώσουμε μαζί την επιχείρησή σας
Η ομάδα της WebSmile είναι έτοιμη να σας προσφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Scroll to Top